HP Executori

Licitații Executări Silite Sibiu
Cumpărături avantajoase și oportunități unice

LICITATII

Conditii de participare la licitatie

Pentru a participa la o licitatie publica trebuie depuse la sediul nostru urmatoarele documente:

1.  Cerere de participare la licitatie (click Aici pentru download);

2. Recipisa de consemnare a unei cautiunii de cel putin 10% din pretul de incepere a licitatiei respective, pe seama si la dispozitia S.C.P BIROUL EXECUTORILOR JUDECATORESTI ASOCIATI HERLEA ROMULUS – NICOLAE si PRODEA IOAN – ADRIAN – CIF RO 30684800, in contul menționat pe publicația de vânzare.

Recipisa de consemnare a cautiunii trebuie sa cuprinda urmatoarele mentiuni: ce reprezinta suma de bani consemnata (cautiune), numarul dosarului de executare silita in cadrul caruia se organizeaza licitatia si numele persoanei pentru care se face plata (in cazul in care aceasta nu coincide cu deponentul).

3. Documentele necesare care atesta identitatea si, daca este cazul, calitatea participantului dupa cum urmeaza:

In cazul persoanelor fizice:
In cazul persoanelor juridice:

In cazul vânzarii la licitatie publica a bunurilor imobile, legea prevede ca termenul limita pentru depunerea ofertei de cumparare, insotita de dovada consemnarii cautiunii si de documentele care atestă identitatea si calitatea participantului, este ziua premergatoare licitatiei, cu exceptia ofertelor de cumpărare cel putin egale cu prețul de incepere a licitatiei, care pot fi depuse inclusiv in ziua licitației.

Ofertele de cumpărare sub prețul de pornire a licitatiei, depuse in ziua premergatoare licitatiei, dar neinsotite si de restul documentatiei necesare, in special de dovada de consemnare a cautiunii, nu vor fi luate in considerare.

! Neindeplinirea in mod cumulativ a tuturor conditiilor de participare aratate mai sus atrage decaderea din dreptul de a participa la licitatie.

! Nu se accepta  intocmirea documentatiei necesare si nici efectuarea xerocopiilor dupa documentele sus-mentionate la sediul S.C.P BIROUL EXECUTORILOR JUDECATORESTI ASOCIATI HERLEA ROMULUS – NICOLAE si PRODEA IOAN – ADRIAN

Documente
Competenta Teritoriala:

Răspunsuri la Întrebări Frecvente

BIROUL EXECUTORILOR JUDECĂTOREȘTI ASOCIAȚI HERLEA ȘI PRODEA oferă o gamă largă de servicii legale în România. Acestea includ:

 • Proceduri de executare
 • Recuperarea datoriilor
 • Punerea în aplicare a hotărârilor judecătorești
 • Vezi toate serviciile

Biroul Executorilor Judecătorești Asociați Herlea și Prodea funcționează din anul 2012 în cadrul circumscriptiei Judecătoriei Sibiu și are competenta teritorială pe raza județelor Sibiu, Alba și Hunedoara.

Biroul nostru reprezinta garantia unui inalt nivel de profesionalism, misiunea fiind aceea de a oferi solutii rapide si eficiente clientilor nostrii.

Echipa noastră este coordonată de către 2 executori judecătorești asociați și formată din 10 consilieri juridici, 4 economisti și personal auxiliar avand la baza 3 valori fundamentale profesionalism, integritate, transparenta.

Daruirea tuturor celor care fac parte din echipa, energia si resursele acesteia isi gasesc rasplata in rezultatele castigate de clientii nostrii in realizarea drepturilor lor.

Vezi mai multe

BIROUL EXECUTORILOR JUDECĂTOREȘTI ASOCIAȚI HERLEA ȘI PRODEA vă poate oferi asistență deplină în procedurile de executare. Ei vă pot ajuta cu:

 • Pregătirea și depunerea cererilor de executare
 • Identificarea și localizarea debitorilor
 • Sechestrarea bunurilor și evaluarea lor corespunzătoare
 • Supravegherea întregului proces de executare

Colaborarea cu BIROUL EXECUTORILOR JUDECĂTOREȘTI ASOCIAȚI HERLEA ȘI PRODEA aduce o serie de avantaje, printre care:

 • Experiența și cunoștințele extinse ale echipei lor de profesioniști
 • Abordarea individualizată și adaptată la nevoile fiecărui client
 • Capacitatea de a rezolva cazuri complexe și dificile într-un mod eficient
 • Reputația lor solidă în domeniu, ceea ce garantează servicii de calitate superioară

Pentru a lua legătura cu BIROUL EXECUTORILOR JUDECĂTOREȘTI ASOCIAȚI HERLEA ȘI PRODEA, puteți folosi următoarele informații de contact:

BIROUL EXECUTORILOR JUDECĂTOREȘTI ASOCIAȚI HERLEA ȘI PRODEA se mândrește cu satisfacția clienților lor anteriori. Aceștia au fost mulțumiți de rezultatele obținute și de profesionalismul de care au dat dovadă în gestionarea cazurilor lor legale.

BIROUL EXECUTORILOR JUDECĂTOREȘTI ASOCIAȚI HERLEA ȘI PRODEA este alegerea încrederii pentru toate nevoile dvs. legale în România. Cu servicii specializate în proceduri de executare, recuperarea datoriilor și punerea în aplicare a hotărârilor judecătorești, ei vă pot oferi asistență profesională și expertiză de înaltă calitate. Contactați BIROUL EXECUTORILOR JUDECĂTOREȘTI ASOCIAȚI HERLEA ȘI PRODEA astăzi pentru a discuta despre nevoile dvs. legale și pentru a beneficia de servicii de top în domeniu.

Scroll to Top